Ασφαλίσεις ζωής & υγείας

Στο αβέβαιο περιβάλλον της δημόσιας περίθαλψης, η ιδιωτική ασφάλιση υγείας, γίνεται σήμερα όλο και πιο επιβεβλημένη. Τα ιδιωτικά συμβόλαια υγείας εξασφαλίζουν στους δικαιούχους τους αξιοπρεπή νοσηλευτική και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Η ασφαλιστική εταιρεία μας, σας εγγυάται ότι θα καλύψει κάθε έξοδο της νοσηλείας σου σε όλα τα ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία της χώρας μέχρι το συμφωνηθέν ανώτατο όριο ευθύνης.

Ένα συμβόλαιο υγείας καλύπτει έξοδα εξωνοσοκομειακών διαγνωστικών εξετάσεων από ασθένεια ή ατύχημα. Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες καλύπτουν τα έξοδα για νοσηλεία σε νοσοκομεία και του εξωτερικού (συνήθως Αμερική & Ευρώπη).
Καλύπτουν επίσης, το μεγαλύτερο μέρος – αν όχι όλο – των αμοιβών των γιατρών, όπως και τις περισσότερες χειρουργικές επεμβάσεις.

Θέλετε να λάβετε προσφορά για την ασφάλεια υγείας σας;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην διπλανή φόρμα και θα σας καλέσουμε εντός μιας εργάσιμης μέρας ή καλέστε μας τώρα στο 2296022951

Επικοινωνώντας μαζί μας και τσεκάροντας το παραπάνω, αποδέχεστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή / και τηλεφώνου. Επιπλέον, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα τοποθετηθεί σε βάση δεδομένων για το μέγιστο διάστημα των 12 μηνών. Μπορείτε πάντα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε το λογαριασμό σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα ΕΔΩ.

Είμαστε δίπλα σας

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε σας ασφαλιστική ανάγκη.

22960 22951 – 81854