Ασφάλειες σκαφών

Το σκάφος αναψυχής είναι όνειρο ζωής για πολλούς και μοναδικός τρόπος ελευθερίας και ξεκούρασης.

Κάθε σκάφος που πλέει εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων υποχρεούται να έχει ασφάλιση για κάλυψη αστικής ευθύνης έναντι τρίτων και Πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης. Ο νόμος ισχύει για τα ταχύπλοα καθώς και για τα επαγγελματικά σκαφή.

Η ασφάλιση της αστικής ευθύνης καλύπτει τον κάτοχο από οικονομικές απώλειες που θα υποστεί εάν κληθεί να αποζημιώσει τρίτους για υλικές ζημιές άλλων σκαφών η λιμένων καθώς και για τραυματισμό και θάνατο τρίτου.

Εκτός από την υποχρεωτική ασφάλιση βάσει νόμου σας προσφέρουμε προνομιακά ασφαλιστικά πακέτα όπως κάλυψη χρήσης θαλασσιών σπορ, ιδίων ζημιών σκάφους και μηχανής, ασφάλιση πληρώματος, ενυπόθηκου ενδιαφέροντος, προσωπικού ατυχήματος καθώς και νομική προστασία η οδική βοήθεια.

Θέλετε να λάβετε προσφορά για την ασφάλιση του σκάφους σας;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην διπλανή φόρμα και θα σας καλέσουμε εντός μιας εργάσιμης μέρας ή καλέστε μας τώρα στο 2296022951

Επικοινωνώντας μαζί μας και τσεκάροντας το παραπάνω, αποδέχεστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή / και τηλεφώνου. Επιπλέον, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα τοποθετηθεί σε βάση δεδομένων για το μέγιστο διάστημα των 12 μηνών. Μπορείτε πάντα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε το λογαριασμό σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα ΕΔΩ.

Είμαστε δίπλα σας

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε σας ασφαλιστική ανάγκη.

22960 22951 – 81854