Ασφάλειες κατοικιών & επιχειρήσεων

Το σπίτι μας και η επιχείρησή μας είναι από τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή μας. Στεγάζουν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας. Για αυτό και η ασφά-λυση θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα και να είναι το κύριο μέλημα όλων. Είναι αγαθά πολύτιμης οικονομικής και συναισθηματικής αξίας.

Οι ραγδαίες κλιματικές αλλαγές έχουν ως συνέπεια την αύξηση επιβλαβών φαινομένων για την περιουσία μας, όπως οι πλημμύρες, οι πυρκαγιές, οι ισχυροί άνεμοι, οι έντονες βροχοπτώσεις κ.α. Προσθέτοντας σε αυτά και τους σεισμούς που πλήττουν συχνά τη χώρα μας, αλλά και την αυξανόμενη ανάγκη για προστασία από κλοπή, η ασφάλεια γενικότερα, γίνεται απαραίτητη.

Θέλετε να λάβετε προσφορά για την ασφάλιση της κατοικίας ή της επιχείρησής σας;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην διπλανή φόρμα και θα σας καλέσουμε εντός μιας εργάσιμης μέρας ή καλέστε μας τώρα στο 2296022951

παρακαλώ περιγράψτε

Επικοινωνώντας μαζί μας και τσεκάροντας το παραπάνω, αποδέχεστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή / και τηλεφώνου. Επιπλέον, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα τοποθετηθεί σε βάση δεδομένων για το μέγιστο διάστημα των 12 μηνών. Μπορείτε πάντα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε το λογαριασμό σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα ΕΔΩ.

Είμαστε δίπλα σας

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε σας ασφαλιστική ανάγκη.

22960 22951 – 81854